En kopp te och lite spänning i vardagen

Spela slots gratis med free spins

Jag dricker ganska mycket te, och det kommer att dyka upp tips på olika blandningar man kan dricka och också vad man kan äta till. Men först vill jag berätta lite om när jag vann på casinospel. Det var en helt vanlig måndag och jag hade hittat en artikel om free spins där de berättade om hur man kan spela utan att det kostar pengar. Det var massor av information på sidan, men det bästa av allt var att de tipsade om olika sidor där man kunde hitta gratis snurr på slots. Så jag tog chansen såklart! Jag spelade på en spelautomat och drack på mitt goda te när det plötsligt började låta från min surfplatta. Det plingade och skramlade och blinkade massor. Utan att förstå det själv så hade jag vunnit över 16 000 kronor! Och det utan att själv ha satsat en krona av mina egna pengar. 

Jag behövde ett te som lugnar

Jag var ju helt i extas såklart och behövde lugna ner mig lite. Så jag tog fram lite citromeliss-te som jag gjort själv. En timme senare var jag helt lugn igen, och kunde logga in på spelsajten och ta ut mina pengar. 

Så här gör du eget te av citronmeliss:

  • Färsk - tag 5 - 6 blad och lägg i en kopp. Häll på kokande vatten och låt dra i minst 10 minuter. 
  • Torkad - Plocka bladen när det är torrt utomhus, annars kan de bli svåra att torka. Torka på tidningspapper i mörker. Tag 1 msk torkad citronmeliss och häll på kokande vatten. Dra i 10 minuter och sila sedan. 
12 Jun 2019