Företagets historia

Hej bästa tevän!

Tack för att du besöker oss. Vi har för tillfället stängt så det går inte att handla på sajten.
Vi jobbar för att hitta en snar lösning, tack för ditt tålamod och varmt välkommen åter!

Om du vill beställa Mighty Leaf's teer, välkommen att kontakta våra kollegor i UK som gärna skickar till Skandinavien. Se länken nedan, deras mailadress är: customerservice@mightyleaftea.co.uk www.mightyleafteas.co.uk

 

Företagets historia | Vår magiska portionspåse | Te i lösvikt | Från planta till kopp | Verksamhetsidé | Miljö | Konsten att smaksätta te


Mighty Leaf Tea skapades med syftet återuppväcka traditionen att dricka te, göra den lättillgänglig för dagens moderna människor genom att erbjuda och utveckla teprodukter, banbrytande beträffande kvalitet och innovation.

Fröet till dagens Mighty Leaf planterades 1996 då det gifta paret Gary Shinner och Jill Portman öppnade tehus på Filmore Street i San Fransico, CA, USA.

Deras passion för kvalitet när det gäller te och andra ingredienser har lett till att de idag driver ett globalt, expansivt och innovativt teföretag vars kreativitet, fokus på miljöanpassning och socialt engagemang fortsätter att leda till nya produkter och smaker.

De ekologiskt odlade tesorterna från Mighty Leaf är certifierade av USDA som Certified Organic samt av IMO, som är en internationell certifierings och inspektionsagentur grundad i Schweiz 1990. Båda dessa märkningar motsvarar den svenska KRAV märkningen och EU-Lövet. Vi som importerar Mighty Leaf till Skandinavien och distribuerar det vidare är certifierade enligt EU-Lövets kriterier (läs mer om EU-lövet genom att klicka på lövet logon till höger). För mer information om ekologiskt odlade produkter och hur de certifieras i USA läs mer på www.ccof.org och för mer information om IMO besök www.imo.ch

Mighty Leafs portionspåsar är framtagna för att du skall kunna njuta högkvalitativa tesorter, på ett enkelt och lättillgängligt sätt och de utgör på många sätt essensen i det som är Mighty Leaf: utsökt kvalitet, goda te smaker som passar att kombineras med mat eller drickas som de är, den vackra designen samt för sitt miljömässiga och sociala ansvar. Teerna serveras på fina restauranger, högkvalitativa hotell, ambitiösa caféer, auktoriserade spaanläggningar, säljs i delikatessbutiker och avnjuts av privatpersoner i ett stort antal länder världen över.

 

Mighty Leaf

Mighty Leaf Tea skapades med syftet återuppväcka traditionen att dricka te, göra den lättillgänglig för dagens moderna människor genom att erbjuda och utveckla teprodukter, banbrytande beträffande kvalitet och innovation.

Kontakta oss

info@mightyleaf.se

Twitter

Facebook