ZERO Tekopp, 1.9 dl

Hej bästa tevän!

Tack för att du besöker oss. Vi har för tillfället stängt så det går inte att handla på sajten.
Vi jobbar för att hitta en snar lösning, tack för ditt tålamod och varmt välkommen åter!

Om du vill beställa Mighty Leaf's teer, välkommen att kontakta våra kollegor i UK som gärna skickar till Skandinavien. Se länken nedan, deras mailadress är: customerservice@mightyleaftea.co.uk www.mightyleafteas.co.uk

 

Pris Antal

Vit

Artikelnummer: ZERO Tekopp, 1.9 dl, vit
Tillgänglighet: 9
125kr
Ex. moms: 100kr
Beställ

Inte betygsatt
Skriv en recension

Beskrivning

Våran tekopp från ZERO JAPAN är idealisk för gröna och vita tesorter. Varje kopp rymmer 1,9 dl. Den är av högsta kvalitet och tillverkad i glaserad keramik (stengods som bränns i temperaturer på 1200 grader C). Koppen kan diskas i maskin och användas i micro och den finns i vit glaserad keramik.

Denna tekopp har inte något handtag, vilket gör att den lämpar sig bäst för tesorter som skall bryggas vid lite lägre temperaturer, tex de vita och gröna.

Kombinera med en tekanna i din favoritfärg och njut av riktigt gott te!

Varje tekanna och kopp som tillverkas av ZERO kvalitetskontrolleras av tre personer innan de skeppas vidare ut i världen.

Ursprung
Mino regionen i Japan, känd för sin keramiktillverkning som kan dateras bakåt ca 1300 år. Alla tekannor och tekoppar från ZERO kontrolleras av personer som arbetar i tillverkningen.

 

Klicka här för att läsa om våra Tetillbehör

Recensioner (0)

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Dålig            Utmärkt


Fortsätt

Mighty Leaf

Mighty Leaf Tea skapades med syftet återuppväcka traditionen att dricka te, göra den lättillgänglig för dagens moderna människor genom att erbjuda och utveckla teprodukter, banbrytande beträffande kvalitet och innovation.

Kontakta oss

info@mightyleaf.se

Twitter

Facebook