Temuggar

Hej bästa tevän!

Tack för att du besöker oss. Vi har för tillfället stängt så det går inte att handla på sajten.
Vi jobbar för att hitta en snar lösning, tack för ditt tålamod och varmt välkommen åter!

Om du vill beställa Mighty Leaf's teer, välkommen att kontakta våra kollegor i UK som gärna skickar till Skandinavien. Se länken nedan, deras mailadress är: customerservice@mightyleaftea.co.uk www.mightyleafteas.co.uk

 

Mug with stainless steel infuser

Mug with stainless steel infuser

Från 219kr

Denna högkvaliativa och praktiska mugg i vitt porslin blir snabbt en favorit. Perfekt att brygga .....

ZERO Tekopp, 1.9 dl

ZERO Tekopp, 1.9 dl

Från 125kr

Våran tekopp från ZERO JAPAN är idealisk för gröna och vita tesorter. Varje kopp rymmer 1,9 dl. D.....

Temuggar

Detta högkvaliativa set, med Mighty Leaf logo på, blir snabbt en favorit för att brygga te i lösvikt. Koppen rymmer 4.5 dl, silen i rostfritt stål, är mycket finmaskig och djup nog att möjliggöra för tebladen att utveckls till fullo. Locket hindrar volatila aromer från att försvinna ut, och blir till en praktiskt hållare för tesilen när teet bryggts. Setet kommer förpackat i en tålig kartong, så du kan lägga tillbaka det i den och ta med på resor. 

Tekoppen från ZERO JAPAN är idealisk för gröna och vita tesorter eftersom den inte har ett handtag och därmed är lämplig för tesorter som bryggs vid lägre temperaturer. Varje kopp rymmer 1,9 dl. Den är av högsta kvalitet och tillverkad i glaserad keramik (stengods som bränns i temperaturer på 1200 grader C). Koppen kan diskas i maskin och användas i micro och den finns i vit glaserad keramik. Kombinera koppen med en tekanna i din favoritfärg och njut av riktigt gott te!

Läs mer om ZERO JAPAN

Mighty Leaf

Mighty Leaf Tea skapades med syftet återuppväcka traditionen att dricka te, göra den lättillgänglig för dagens moderna människor genom att erbjuda och utveckla teprodukter, banbrytande beträffande kvalitet och innovation.

Kontakta oss

info@mightyleaf.se

Twitter

Facebook