Spa & Wellnesspodukter

Hej bästa tevän!

Tack för att du besöker oss. Vi har för tillfället stängt så det går inte att handla på sajten.
Vi jobbar för att hitta en snar lösning, tack för ditt tålamod och varmt välkommen åter!

Om du vill beställa Mighty Leaf's teer, välkommen att kontakta våra kollegor i UK som gärna skickar till Skandinavien. Se länken nedan, deras mailadress är: customerservice@mightyleaftea.co.uk www.mightyleafteas.co.uk

 

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Spa & Wellness
Njut av den goda smaken från välgörande och antioxidantrika gröna och örtteer i detta vackra te skrin. Skrinet är tillverkat av naturfärgad raffia palm på utsidan som har täckts med vinyl för att stå emot värme och vatten, och klätt med beige sammet på insidan. 
 
Detta är en mycket fin gåva till en vän, eller något att unna dig själv. Sex populära sorter av Mighty Leafs portionspåsar ingår i varje skrin, 10 av varje sort, totalt 60 st individuellt förpackade in folieomslag för att smaker och aromer skall bevaras. I locket sitter en meny som beskriver varje tesort. Om du inte önskar den av oss utvalda menyn, kan du ange dina egna favoriter som ett meddelande på din order.
 
Följande sex tesorter ingår om du inte gör ett eget val: Green Tea Tropical, Organic Spring Jasmine, Chamomile Citrus, Organic Mint Mélange, Ginger Twist och Organic African Nectar. 
 
Skrinet har följande mått: 29.5 cm brett, 22 cm djupt, 8.5 cm högt.

Mighty Leaf

Mighty Leaf Tea skapades med syftet återuppväcka traditionen att dricka te, göra den lättillgänglig för dagens moderna människor genom att erbjuda och utveckla teprodukter, banbrytande beträffande kvalitet och innovation.

Kontakta oss

info@mightyleaf.se

Twitter

Facebook