Mighty Leaf 6 unit Presentation Box, black

Hej bästa tevän!

Tack för att du besöker oss. Vi har för tillfället stängt så det går inte att handla på sajten.
Vi jobbar för att hitta en snar lösning, tack för ditt tålamod och varmt välkommen åter!

Om du vill beställa Mighty Leaf's teer, välkommen att kontakta våra kollegor i UK som gärna skickar till Skandinavien. Se länken nedan, deras mailadress är: customerservice@mightyleaftea.co.uk www.mightyleafteas.co.uk

 

Pris Antal

Mighty Leaf 6 Unit Presentation Box Svart, med meny

Artikelnummer: Mighty Leaf 6 Unit Presentation Box, svart med meny
Tillgänglighet: Out Of Stock
672kr
Ex. moms: 600kr
Slut

Inte betygsatt
Skriv en recension

Beskrivning

Detta fina teskrin i svart skinnimitation rymmer sex populära tesorter i biologiskt nedbrytbar portionspåse (6 olika smaker, 10 påsar av varje sort, totalt 60 portionspåsar). Insidan på skrinet är klädd med svart sammet. I locket sitter en meny som beskriver varje tesort på svenska och engelska.

Skrinet är en perfekt present till teälskaren, att ha på jobbet och bjuda kunder eller hemma för att imponera på gäster. Det passar också självklart utmärkt för café och restaurangbruk.

Följande tesorter ingår i den klassiaka menyn: Organic Breakfast, Organic Earl Grey, Organic Spring Jasmine, Marrakesh Mint Green Tea, Organic African Nectar och Ginger Twist.

Om du vill ha andra sorter i ditt skrin är du välkommen att ange ditt val i anteckningarna på din order så kommer vi justera meny och innehåll efter dina önskemål. Teskrinet har följande mått: 29.5 cm långt, 22 cm brett och 8.5 cm djupt.
 

Innehåll:

Organic Breakfast
En blandning av tre ekologiskt odlade svarta tesorter för att erhålla bästa styrka och rundhet. Detta te kan med fördel drickas med lite mjölk och socker för den som så önskar. Mycket koffein. 
 
Organic Earl Grey
Ekologiskt odlade tesorter från Sri Lanka och Indien smaksatt med jungfrupressad ekologiskt odlad bergamottolja. Earl Grey är ett av de mest kända och populära svarta tesorterna i väst, mycket koffein. 
 
Organic Spring Jasmine
Ett tidigt skördat grönt te fråån Kina, smaksatt med finaste jasmineblomster. Medium koffein. 
 
Marrakesh Mint Green Tea
Härlig pepparmynta från Atlas Bergen smaksatt med gunpowder grönt te från Kina, en kylande, uppfriskande kopp med lite koffein.

Ginger Twist
En balanserad blandning av ingefära, äpple, papaya, citrongräs och ginseng. Kan njutas närsomhelst under dagen och passat utmärkt till vegetarisk mat och skaldjur, helt utan koffein.

Organic African Nectar
Rooibos blad som odlats ekologiskt, naturliga tropiska smakaromer, hibiskusblomma, malva, ringblomma, rosenknoppar. Jättegod och kan njutas av alla, från ammande mödrar till små barn. Naturligt koffeinfri.
 

Klicka här för att läsa om våra Presenter och Gåvor

 

Klicka här för att läsa om våra Tetillbehör

Recensioner (0)

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Dålig            Utmärkt


Fortsätt

Mighty Leaf

Mighty Leaf Tea skapades med syftet återuppväcka traditionen att dricka te, göra den lättillgänglig för dagens moderna människor genom att erbjuda och utveckla teprodukter, banbrytande beträffande kvalitet och innovation.

Kontakta oss

info@mightyleaf.se

Twitter

Facebook