Hej bästa tevän!

Tack för att du besöker oss. Vi har för tillfället stängt så det går inte att handla på sajten.
Vi jobbar för att hitta en snar lösning, tack för ditt tålamod och varmt välkommen åter!

Om du vill beställa Mighty Leaf's teer, välkommen att kontakta våra kollegor i UK som gärna skickar till Skandinavien. Se länken nedan, deras mailadress är: customerservice@mightyleaftea.co.uk www.mightyleafteas.co.uk

 

Pris Antal

Healthy Choices - Tea Trio, 45 portionspåsar

Artikelnummer: Healthy Choices - Tea Trio 45 Tea Pouches
Tillgänglighet: 2
235kr
Ex. moms: 210kr
Beställ

Inte betygsatt
Skriv en recension

Beskrivning

Denna uppskattade "hälso-trio" ger dig hela 45 portionspåsar, 15 i varje förpackning, individuellt förpackade i cellofan för att bevara aromerna och för att teet inte skall förlora i kvalitet. Tesorterna i "hälso-trion" är perfekta att avnjuta på eftermiddagen och kvällen eftersom de innehåller endast lite, eller inget koffein, beroende på sort. Totalt 45 portionspåsar, 15 st vardera av de ekologiskt odlade sorterna: Organic Hojicha, Organic Spring Jasmine och Organic Mint Melange.

Portionspåsarna är biologiskt nedbrytbara och individuellt förpackade i sk NatureFlex cellofan (som är helt biologiskt nedbrytbar i kompost), för att bevara smak och aromer. Tekartongerna är tillverkade av återvunnen papp, som tryckts med miljöanpassad sojabaserad färg och bär märkningen "the soy-seal".

Alla tesorter från Mighty Leaf Teer märkta "organic" är ekologiskt odlade och certifierade av USDA och av IMO. De uppfylller även kraven för EU-Lövet.

Innehåll
Organic HojichaEkologiskt odlat, grönt, japanskt bancha te. Lite koffein. 85°C. Brygg 2.5–3 min.

Organic Spring Jasmine: Kinesiskt, tidigt skördat grönt te, jasminblomster, ekologiskt odling. Medium koffein. 80°C. Brygg 2.5–3.5 min.

Organic Mint Melange: Ekologiskt odlad pepparmynta. Naturligt koffeinfri. 100°C. Brygg 5 min.

Klicka här för att läsa artiklar om våra portionspåsar

Recensioner (0)

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Dålig            Utmärkt


Fortsätt

Mighty Leaf

Mighty Leaf Tea skapades med syftet återuppväcka traditionen att dricka te, göra den lättillgänglig för dagens moderna människor genom att erbjuda och utveckla teprodukter, banbrytande beträffande kvalitet och innovation.

Kontakta oss

info@mightyleaf.se

Twitter

Facebook