Teutbildning

Hej bästa tevän!

Tack för att du besöker oss. Vi har för tillfället stängt så det går inte att handla på sajten.
Vi jobbar för att hitta en snar lösning, tack för ditt tålamod och varmt välkommen åter!

Om du vill beställa Mighty Leaf's teer, välkommen att kontakta våra kollegor i UK som gärna skickar till Skandinavien. Se länken nedan, deras mailadress är: customerservice@mightyleaftea.co.uk www.mightyleafteas.co.uk

 

Teets Historia | Teplantan | Olika tesorter | Att gradera te | Teregioner | Tebryggning | Hitta Mighty Leaf | Filmer och Artiklar | Pressroom

Teprovning | Kombinera te och mat | Ingredienser | Tekannor | Teutbildning | Portionspåsar | Återförsäljare


Är du intresserad av att lära dig mer om te?

Välkommen att läsa mer nedan samt att höra av dig till mig för mer information. Utbildningarna som beskrivs nedan håller vi i samarbete med ITA - International Tea Academy, https://www.facebook.com/internationalteaacademy, och de hålls på engelska. 

Te är, näst efter vatten, världens mest konsumerade dryck och är en lika intressant och mångsidig dryck som vin, kaffe, choklad etc. När man dyker ner i den mycket rika historien och kunskapen som omsluter detta område är det lätt att bli fascinerad och full av vördnad inför allt det arbete och den mångtusenåriga kunskap som ligger bakom te av hög kvalitet. Tebranschen expanderar just nu, en årlig global tillväxttakt på 2.8% förväntas fram till och med år 2020. Detta gör att efterfrågan på utbildade personer inom HORECA branschen också ökar.

För våra existerande företagskunder håller jag kortare utbildningar och teprovningar efter överenskommelse utan kostnad. Om du inte redan är kund till oss men vill du ordna en teprovning på ditt företag eller din arbetsplats, välkommen att be om offert via mail catrin@teamasters.se

Om du vill ha en seriös och gedigen utbildning inom te erbjuder vi utbildning till ITA Certified Tea Sommelier Level I. Utbildningen är omfattande och ger dig den bakgrund och kunskap som krävs för att arbeta professionellt med te på heltid. De som genomgår denna utbildning driver egna tebutiker/onlinebutiker, teserveringar eller arbetar som ansvariga för teserveringen och utbildning av personal på större hotell, på cafékedjor eller restauranger.

Utbildningen startar med två dagars intensivutbildning och fortsätter därefter med guidade hemstudier som består av individuella teprovningar och skriftliga omdömen av olika teer  som hela tiden utvärderas och kommenteras online. Utbildningen avslutas med ett skriftligt prov som sker online och på tid. När du genomgått alla steg i utbildningen erhåller du diplomet som visar att du är ITA Certified Tea Sommelier Level I. Utbildningen liksom allt kursmaterial är på engelska.

Vi kommer ge en ITA Tea Sommelier utbildning per år i Europa, i Stockholm. Välkommen att läsa mer om nästa utbildning genom att ladda ner denna PDF.

Här kan du läsa mer om de utbildningar som erbjuds i Yunnan, Kina, https://www.facebook.com/internationalteaacademy/
Välkommen att kontakta mig med dina frågor på catrin@teamasters.se

Artikel på engelska om den berömde temästaren Lu Yu och hans möte med en äkta temästare… Läs mer

Läs mera här om ITA:s Te instruktörer här: https://internationalteaacademy.com/pages/become-an-instructor

 

 

Mighty Leaf

Mighty Leaf Tea skapades med syftet återuppväcka traditionen att dricka te, göra den lättillgänglig för dagens moderna människor genom att erbjuda och utveckla teprodukter, banbrytande beträffande kvalitet och innovation.

Kontakta oss

info@mightyleaf.se

Twitter

Facebook