Återförsäljare

Hej bästa tevän!

Tack för att du besöker oss. Vi har för tillfället stängt så det går inte att handla på sajten.
Vi jobbar för att hitta en snar lösning, tack för ditt tålamod och varmt välkommen åter!

Om du vill beställa Mighty Leaf's teer, välkommen att kontakta våra kollegor i UK som gärna skickar till Skandinavien. Se länken nedan, deras mailadress är: customerservice@mightyleaftea.co.uk www.mightyleafteas.co.uk

 

Teets Historia | Teplantan | Olika tesorter | Att gradera te | Teregioner | Tebryggning | Hitta Mighty Leaf | Filmer och Artiklar | Pressroom

Teprovning | Kombinera te och mat | Ingredienser | Tekannor | Teutbildning | Portionspåsar | Återförsäljare


Mighty Leaf Nyhetsbrev

Vi distribuerar ett nyhetsbrev till företagskunder, klicka på bilden eller på länken för att ladda ner och läsa.

För att läsa tidigare Mighty Leaf Nyhetsbrev, klicka här.

 

Information till våra företagskunder

De företag som serverar och säljer Mighty Leaf´s produkter utgörs av 4-5 stjärniga hotell, högkvalitativa restauranger, delikatessbutiker, certifierade spa och träningsanläggningar, ambitiösa caféer med flera. För att bli återförsäljare kontakta mig gärna på catrin@mightyleaf.se. Eller fyll i ett formulär, se länk nedan och maila till mig.

Klicka här för att ladda ner ett formulär.

Vår Magiska PortionspåseTe i LösviktMighty Leaf Presentation BookTeburkarSalon Tea PotStainless Steel Top Brew Mug

Portionspåsar anpassade för en servering, 5 dl

Te på hela blad ger bästa kvaliteten, smaken och hälsoeffekterna. Mighty Leafs portionspåse gör det möjligt att servera högkvalitativt te på ett enkelt och praktiskt sätt. Innehållet i påsarna är av samma höga kvalitet som säljs i lösvikt. Varje portionspåse är anpassad för en servering, dvs ca 5 dl vatten per påse. Själva påsen är tillverkad i ett biologiskt nedbrytbart material, en vävd majsstärkelse, som sys ihop med oblekt bomullstråd. Detta gör att påsen kan slängas i komposten efter användning.

Varje påse förpackas individuellt i en folieförpackning för att kvaliteten och färskheten skall bevaras intakt under lång tid. När man öppnar omslaget till en portionspåse möts man av en mycket angenäm och rik doft och den unika designen på varje påse gör ett starkt intryck på gäster och kunder.Vi smaksätter våra tesorter uteslutande med naturliga aromer, tex jungfrupressad, ekologisk bergamott i Organic Earl Grey, frukter, kryddor, örter etc.

Mighty Leaf´s portionspåsar har vunnit pris för bästa, nya miljöanpassade förpackning 2006/2007 för sin unika och miljöanpassade design. Den har under årens lopp fått många efterföljare.

Vi utökar ständigt vårt sortiment av ekologiskt certifierade tesorter. Närhelst möjlighet finns ställer Mighty Leaf om till ekologiskt odlat, om kvaliteten och kvantiteten kan upprätthållas långsiktigt. Teerna är certifierade av USDA i USA som Certified Organic samt av IMO Switzerland i Schweiz. Båda dessa märkningar motsvarar den svenska KRAV märkningen och EU Blomman. För mer information om ekologiskt odlade produkter och hur de certifieras i USA läs mer på www.ccof.org. För mer information om IMO Switzerland besök www.imo.ch

De sorter som för närvarande tillhandahålls i portionspåse är följande 20 smaker (varav just nu nio är ekologiskt certifierade, dvs organic): Organic Breakfast, Organic Earl Grey, Earl Grey Decaf, Organic Darjeeling Estate, Vanilla Bean, Orange Dulce, Bombay Chai, Green Tea Tropical, Marrakesh Mint Green Tea, Organic Spring Jasmine, Organic Hojicha Green Tea, Organic Green Dragon, Ginger Twist, Chamomile Citrus, Organic African Nectar, Rainforest Maté, White Orchard, Organic Detox, Organic Mint Melange och Chocolate Mint Truffle.

Alla portionspåsar med folieomslag säljs i pappkartonger (återvunnen papp) om 100 st per kartong. Dessa portionspåsar är anpassade för våra teskrin, se mer information nedan.

Te i lösvikt

Mighty Leaf väljer noggrant ut de teplantage och televerantörer som företaget samarbetar med för att säkerställa kvaliteten och spårbarheten. Under 2007 köpte Mighty Leaf delar av av Okayti Tea Estate i Darjeeling i norra Indien för att säkra tillgång och kvalitet av ekologiskt odlade, högkvalitativa Darjeeling teer.

Både rena tesorter från utvalda estates, blandade och smaksatta teer i lösvikt tillhandahålls. När Mighty Leaf utvecklar egna blandningar kommer endast ingredienser av högsta kvalitet i fråga, och så ofta som möjligt är alla dessa ingredienser ekologiskt odlade alternativt tillverkade på ett miljömässigt och etiskt korrekt sätt.

Mighty Leaf´s växande sortiment av högkvalitativa tesorter i lösvikt levereras i återförslutningsbara påsar (zip-lock) om drygt 450 g (1 pound) te i varje påse. Dessa påsar, som är klädda med folie på insidan, garanterar kvaliteten och färskheten hos teet. Förvaras teet korrekt (i normal rumstemeratur, torrt och i stängd påse) så håller det sig i 8-12 månader, minst. I oöppnad förpackning är hållbarheten det dubbla.

Presentationsskrin för påsar och lösviktste

Portionspåsarna och teet i lösvikt kan med fördel presenteras för dina gäster i speciellt avsedda skrin, med plats för tre, sex eller nio olika sorters te. I locket sitter en meny med namn och beskrivning på de tesorter som ni väljer att servera. Detta sätt att presentera teet både glädjer och imponerar gästerna och får dem att uppskatta tekvaliteten än mer. Vi hjälper er gärna att utforma en meny speciellt för er verksamhet. Och vi levererar alltid teskrinen inklusive menyer. Om ni vill boka en teprovning med oss är ni välkomna att maila catrin@migtyleaf.se med frågor och önskemål.

Vi levererar även utförlig information om varje tesort ni köper, dess karaktär, hälsoeffekter och historia. Denna information kan ni använda er av i er egen marknadsföring. På så vis ökar värdet och kvalitesupplevelsen för era gäster och kunder. Från oss får ni också marknadsföringsmaterial som beskriver mervärdet med Mighty Leaf Tea, som ni kan överlämna till era kunder och gäster.

Mighty Leaf använder sig av 3 olika färger på sina produktförpackningar för att ange koffeinnivån, information som ofta intresserar kunderna. Violett färg: symboliserar tesorter med mycket koffein, tex ett svart te. Grön färg innebär låg koffeinnivå, tex vita och gröna teer. Orange färg signalerar örtte. Nästan samtliga örteer är koffeinfria. Undantaget är örten Yerba Maté som innehåller koffein i samma mängd som kaffe (dvs ca 90 mg per 2 dl dryck).

Burkar och ställ

Mighty Leafs burkar och ställ i metall kan användas både till löste och till portionspåsar. Varje burk märks med en snygg etikett med teets namn, smakprofil, koffeinnivå etc.

Burkarna kan ställas fram så gästerna kan ta från en buffé eller liknande, eller så kan de användas endast av personalen.

Burkarna och ställen finns i svart och varje ställ passar för 8 större burkar alternativt 10 mindre. Burkarna och ställen säljs var för sig.
Format burk: 15,5 cm hög, 10,5 cm bred, 10,5 cm djup.
Format ställ: 46 cm långt, 28 cm djupt, 30,5 cm högt.

Specialdesignat lock

Mighty Leaf har utvecklat ett lock till pappmuggar som gör att gäster och kunder kan ta med sitt högkvalitativa te (take away). Locket passar till de flesta muggar på marknaden (95%) avsedda för varma drycker av större storlek. Lockets konstruktion gör att mugg och lock tillsammans blir till en tekanna, och det blir inget sölande med en våt och läckande tepåse. De flesta tesorter kan dessutom bryggas mer än en gång. Kunden häller då på eget, hett vatten och ökar bryggtiden.

Tepåsens tråd dras igenom ett hål i locket. När gästen bryggt klart sitt te drar hon/han endast upp snöret tills tepåsen fäster i locket. Nu kan gästen utan problem avnjuta sitt goda te. Mighty Leaf säljer muggar med logon på. Locken och muggarna säljs var för sig i förpackningar om 100 respektive 50 st. Nu finns även tekannor Salon Tea Pot och Tea Top Brew Mug med samma specialdesignade lock. Välkommen att läsa mer om dessa produkter här på vår webbsida.

Iste

Iste är en dryck som är under uppsegling i Skandinavien. I USA utgör den 85% av den totala temarknaden och Mighty Leaf är en av de mest populära leverantörerna av premium iste i USA. Avansen på iste är mycket hög och iste kan förvandlas till hälsosamma intressant drinkar blandade med färskpressad juice och mixade bär, eller användas som en bas i bål och drinkar med alkohol.

Vi erbjuder tre specialutvecklade istesorter som levereras i förpackning om 10 x 1 oz (drygt 28 g) filter påsar. Varje påse ger 3.7 liter iste, dvs ca 15 serveringar av iste: Organic Classic Black, Organic Ginger Peach and Organic Sunburst Green. Välkommen att kontakta oss för mer information och recept: catrin@mightyleaf.se

Mighty Leaf Tea Scandinavia
c/o Brandable AB (org nr: 556692-7918)
Analysvägen 5
SE-435 44 Mölnlycke, Sweden
Fax: +46-31-881 601
Email: info@mightyleaf.se

Mighty Leaf

Mighty Leaf Tea skapades med syftet återuppväcka traditionen att dricka te, göra den lättillgänglig för dagens moderna människor genom att erbjuda och utveckla teprodukter, banbrytande beträffande kvalitet och innovation.

Kontakta oss

info@mightyleaf.se

Twitter

Facebook